Behandelaars

Universele Energie

Bereik je volle potentieel!

Hallo, wij zijn Femke en David!
Samen zijn wij werkzaam als behandelaars
bij Universele Energie.
Graag stellen we ons aan jou voor en we
hopen je snel eens te zien.

Femke de Graaff

Mijn naam is Femke de Graaff en de afgelopen 17 jaar ben ik op zoek geweest naar iets of iemand die mij kon helpen met mijn chronische pijn door een whiplash. Ik wilde van overleven met pijn naar leven zonder pijn of andere limieten!

Na een lange zoektocht met veel pijn en ellende kwam ik eind 2008 voor het eerst in contact met de Biofotonen Therapie via mijn vriend David van Rooyen. Er ging een wereld voor me open. Ik zit nu weer vol levenslust en plezier en ben niet meer aan het overleven.

Hierdoor raakte ik zo geïnspireerd dat ik dit wilde doorgeven aan anderen.

Ik ben zelf al jaren werkzaam in de gezondheidszorg en heb ook meerdere studies hierin gestart. Altijd miste ik iets, ook in de therapieën die ik zelf onderging.

Deze therapie werkt wel op het lichamelijke, psychische en energetische vlak, oftewel holistisch.

In januari 2009 heb ik zelf  De Reconnection gekregen. Het heeft mij een blijvend ander gevoel gegeven in mijn lichaam. Ik voel me weer heel met mezelf en alles om me heen. Met deze reconnection en het lezen van het gelijknamig boek is de kracht in mijn handen veranderd en dan wel op een zodanige manier dat ik ook andere mensen dit wil laten voelen.

Het heeft me geïnspireerd om dit €œheel zijn met jezelf en het universum€ te delen met iedereen. In november van 2009 hebben David en ik de opleiding van De Reconnection gedaan. Na het doen van levels I, II en III hebben we de licentie om De Reconnection en de Reconnective Healings te geven.

 

David van Rooyen

Mijn naam is David van Rooyen.
Al sinds ik mij kan heugen ben ik op zoek naar de oorzaak of de oorsprong van problemen en leef ik in een wereld van mogelijkheden.

Zelf heb ik velen beroepen gehad, maar niets kon mij blijvend inspireren. Totdat ik een aantal jaren geleden Johan Boswinkel ontmoette en hij mij vertelde over de Biofotonen Therapie.

Daarnaast kreeg ik in 2013 diabetes en daardoor heftige zenuwpijnen. De biofotonen en de overtuiging dat het lichaam een zelfhelend mechanisme is, hebben er voor gezorgd dat ik inmiddels helemaal genezen ben.

Deze ontmoeting met Johan Boswinkel en mijn eigen ziekte proces hebben mijn leven voorgoed veranderd. Met deze therapie ga je op zoek naar de oorzaak van fysieke, psychische en emotionele problemen. Door hiernaar op zoek te gaan, ontstaat er een domino-effect, waardoor vanzelf de rest ook oplost.

Hierdoor ben ik er nog meer van overtuigd geraakt dat alles mogelijk is en dat je nooit bent uitgeleerd. Ik ben altijd bezig met zelfontwikkeling en deel dat graag met anderen zodat zij daar eventueel ook van kunnen leren.

November 2008 heb ik zelf de Reconnection ontvangen. Het ontvangen hiervan heb ik als iets heel persoonlijks en bijzonders ervaren. Ik wilde dit ook met andere delen en daarom heb ik toendertijd besloten de opleiding te volgen toen dr Eric Pearl in Nederland was. Elke keer als ik iemand een reconnection geef besef ik hoe levens veranderend dat is voor die persoon.

Normaal ben ik niet zo’n lezer maar aan het einde van het boek van dr Eric Pearl merkte ik dat er echt iets is geactiveerd in mij. Dit heb ik nooit eerder ervaren, dat het lezen van een boek zoiets in je kan veranderen en dat dit echt voor iedereen zo is.