Biofotonen Therapie

De bio-fotonen is het lichaamseigen licht dat in elke cel van het lichaam terug is te vinden. Dit werd in 1933 voor het eerst ontdekt door een Russische natuurkundige, Alexander Gurwitsj. Aan het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw ontdekten en bewezen Duitse natuurkundigen (Popp en Mersmann) dit op een wetenschappelijk wijze.

Alexander Gurwitsj heeft hiermee aangetoond dat cellen licht uitstralen, absorberen en opslaan. Voor meer informatie over de tot standkoming van Biofotonen Therapie: Artikel over Johan Boswinkel en de helende kracht van licht.
 

Wat gebeurt er in ons lichaam?

 
Als u hiervan uit gaat en dit combineert met het feit dat wij voor meer dan 70% uit water bestaan en dat water licht geleid, dan kunt u zich misschien al een klein beetje een voorstelling maken wat een geweldig lichaam wij eigenlijk hebben. Het lichaam kan dit allemaal verwerken. Helaas gaat er soms ook wel eens wat mis als we niet goed naar ons lichaam luisteren. Wat er dan feitelijk gebeurt is dat de “frequentie” van het lichaam zelf verzwakt raakt door overbelasting. Vervolgens komt het lichaam met een storende “frequentie” in aanraking. Dit kan een bacterie, een of andere giftige stof of onverwerkte trauma’s/emoties zijn. De bacterie, giftige stof of emotie neemt dan de overhand over de frequentie van het lichaam. Als dat gebeurt dan spreekt men van een ziekte.
 

Wat doet de therapie?

 
Wat deze therapie doet is op meridiaanpunten (acupunctuurpunten) op de vingers en de tenen meten. Deze punten worden al eeuwen door de oosterse geneeskunde gebruikt. Als we deze punten gemeten hebben, krijgen we een duidelijk overzicht van de verstoringen op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau (meten is weten). Er kunnen hier verschillende oorzaken voor zijn zoals het feit dat mensen veel in ruimtes zitten met computers, printers, mobiele telefoons, wifi of radiowekkers enz. Hierdoor raakt het immuunsysteem verzwakt. Dit in combinatie met bijvoorbeeld stress en emotionele belasting zorgt dat ervoor dat het eigen helend vermogen van het lichaam verzwakt, waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan. Deze therapie zorgt er door middel van lichtfrequenties voor dat deze verstoringen worden omgekeerd, zodat ze het lichaam deze overgebleven afvalstoffen kan afvoeren. Met als gevolg dat het lichaamseigen immuunsysteem weer optimaal kan functioneren.
 

De behandeling

 
Een behandeling begint met een intake gesprek, hierbij wordt volgens een standaardformulier een aantal vragen gesteld die relevant zijn voor de behandeling. Het gaat er hierbij om hoe de cliënt zich voelt, omdat hij uiteindelijk de beste arts is voor zijn / haar eigen lichaam.

Bij de allereerste behandeling worden er speciale energiebanen afgeplakt met ECG-stickers. Deze zijn d.m.v. draadjes verbonden met de ‘Starlight of Chiren’. Dit afplakken gaat om de zogenaamde gouverneurmeridiaan die verstoord raakt, doordat mensen bijvoorbeeld een whiplash hebben. Tevens plakken we met diezelfde ECG-stickers op eventuele aanwezige littekens. Littekens zijn doorgesneden energiebanen.

Om de behandelingen goed te laten werken moeten deze energiebanen optimaal kunnen stromen. Vervolgens gaan we op de meridiaanpunten meten waar die energie niet goed stroomt. Na dit in kaart te hebben gebracht worden de juiste middelen/lichtfrequenties gezocht die het lichaam nodig heeft om weer optimaal te kunnen functioneren. Hierna krijgt de cliënt twee glazen handstaven vast te houden die met glasvezelkabels aan de Starlight of Chiren verbonden zijn, waardoor de zojuist gevonden lichtfrequenties het lichaam binnenstromen. Als dit klaar is worden de punten nogmaals nagemeten om te kijken of alle verstoringen zijn verholpen. Daarna gaat de cliënt nog op twee glazen voetplaten staan die ook middels glasvezelkabels zijn verbonden aan de Starlight of de Chiren om het effect van de handstaven te versterken. Het kan zijn dat de cliënt zich na de behandeling wat vermoeid voelt, dit kan ongeveer 24 uur aanhouden. Dit komt omdat het lichaam nu aan de slag gaat om de afvalstoffen op te ruimen. Het advies is dan ook om tijdens de dagen na de behandeling veel water (2 liter per dag) te drinken om het lichaam in staat te stellen optimaal te genezen. Tussen de eerste en tweede behandeling zit minimaal 3 dagen en maximaal 5 dagen. Dit om het zo optimaal mogelijk te laten werken en eventuele andere (oude) verstoringen die dan naar boven kunnen komen te ondervangen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de persoon zelf. Afhankelijk van hoe lang de problemen al bestaan en hoe ingewikkeld ze zijn.
 

Voor wie is deze therapie?

 
Deze therapie is voor vrijwel iedereen geschikt, met uitzondering van:
* Mensen met orgaantransplantaties(met een getransplanteerd orgaan of die een orgaantransplantatie hebben ondergaan).
* Mensen met kunstslangen of aderen in de bloedsomloop.
* Mensen met een getransplanteerde varkensklep.
* Mensen met aders die met teflon omwikkeld zijn.

Er is inmiddels aangetoond dat stents geen problemen opleveren. Dit is een gaasvormig buisje dat in de bloedbaan wordt geplaatst en zich tegen de wand uitzet zodat deze baan open blijft. Tot nu toe is er ontdekt dat bij mannen die gesteriliseerd zijn de therapie heel slecht tot niet werkt. Soms kun je daar wel doorheen komen maar dat heeft wat meer tijd / behandelingen nodig. Er kan van te voren niet gezegd worden hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, omdat dat aan het zelfhelingsproces van de cliënt ligt en wat die persoon er aan wil doen. De verantwoordelijkheid ligt dan ook bij de cliënt zelf en niet bij de therapeut. Mocht u hierover vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.