Intuïtieve Coaching

Omdat jij meer bent dan je klacht…

Voor welke thema’s?

Zit je niet lekker in je vel?

Loop je steeds tegen dezelfde soort situaties aan en weet je niet hoe je hier uit kan komen.

Wil je bij de kern van je problemen komen

Ben je hoogsensitief en wil je handvaten hoe hier mee om te gaan.

Weet je nog niet of je hoogsensitief bent of vermoed je het en wil je hier graag achter komen.
 

Voor wie is deze therapie geschikt?

Volwassenen, jong volwassenen en kinderen.
 

Waarom ik jouw coach kan zijn?

Ik ben een hoogsensitieve intuïtieve coach. Ik werk vanuit mijn gevoel en volg geen regels. Ik hou niet van de hokjes en label cultuur. Ik kleur graag buiten de lijntjes en ben praktisch ingesteld.

Ik luister holistisch naar wat je hebt te vertellen en bij mij is niets raar. Holistische houdt in dat ik naar het geheel kijk en niet naar de verschillende onderdelen waaruit je probleem en/of uitdaging is opgebouwd. Bij het holisme hangt alles met elkaar samen, verleden, heden, toekomst en energetisch.

Mijn uitdaging is om je zelfvertrouwen en het geloof in jezelf te herstellen zodat je weer op je eigen gevoel en verstand kan vertrouwen.

De gesprekken kunnen soms confronterend zijn, maar weet dat ik alles zegt vanuit liefde en oprechte hulp om je te assisteren jouw leven weer op de rit te krijgen.

Tijdens onze gesprekken geef ik je handvaten om mee aan de gang te kunnen gaan. Gemiddeld genomen sta je na 3 tot 5 gesprekken en/of biofotonen coherentie behandelingen weer in je eigen kracht om eventuele problemen/uitdagingen zelf op te lossen.

Het uiteindelijke aantal sessies is afhankelijk van jouw nieuwsgierigheid, bereidheid tot leren en motivatie om dagelijks met jezelf aan de slag te gaan.

Naast alleen de coaching gesprekken kun je er ook voor kiezen om nog een stap verder te gaan en kiezen voor ook de biofotonen coherentie therapie. Hierbij gaan we door middel van meten op de acupunctuur punten op je vingers en tenen opzoek naar de oorzaak van je problemen. Hiermee behandelen we energetisch, fysiek en psychisch en kom je op nog diepere lagen van je problemen/uitdagingen. De resultaten hiermee zijn verbazingwekkend en diepgaand.

Meer hierover kun je vinden op de pagina Biofotonen Therapie.

Uiteraard ligt de keuze hiervoor bij jezelf. Je kan de sessies apart of samen plannen. Per afspraak kunnen we kijken wat voor jou het beste is.
 

Hoe werk ik?

Een intake gesprek duurt ongeveer 1 uur. Het gaat hier dan om kennismaking en bespreken we waarom je coaching nodig denkt te hebben en met welke thema’s je aan de slag wilt gaan. Ook leg ik uit wat de biofotonen coherentie therapie inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

Vervolgens leg ik je uit hoe ik werk en wat je van mij mag verwachten.

Aan het einde van het gesprek kan je meteen aangeven of je met mij dit traject wil aangaan. Uiteraard kan je er ook nog een nachtje over slapen. Het is belangrijk dat er een klik is en dat je je veilig bij me voelt.
 

Hoe en waar vinden de gesprekken plaats?

Een coaching gesprek kan op verschillende manieren. Het kan bij je thuis of ergens op een locatie waar jij je veilig en vertrouwd voelt. Het kan ook tijdens een wandeling in de natuur, dit geldt uiteraard alleen voor de coaching.

Woon je te ver weg of heb je zelf geen plek om te kunnen praten dan kan het eventueel ook telefonisch op een afgesproken tijd of via skype.

Een combinatie van de coaching en de biofotonen coherentie therapie kan bij mij plaatsvinden of bij je thuis. Om het bij je thuis te doen is het wel van belang dat je dan alleen thuis bent.

Een afspraak wordt altijd in overleg gemaakt.
De tarieven voor de diverse mogelijkheden vind je op de pagina Tarieven.
 

Vergoeding via de zorgverzekering

Het is op dit moment niet mogelijk om de coaching en biofotonen therapie vanuit de (aanvullende) zorgverzekering vergoedt te krijgen.