Reconnection &

Reconnection Healing
De Reconnection is een verbond tussen de cliënt, de genezer en het universum. Het verbindt de meridianen van je lichaam opnieuw met de rasterlijnen op de planeet, die ons verbinden met de sterren en andere planeten. Als wij als mensen weer verbonden zijn en informatie en energie vrijuit kunnen circuleren, dan heeft ieder systeem het vermogen gezond te zijn, te blijven en zich te ontwikkelen.

Het is een nieuwe frequentie van genezing. Het gaat uit van de mogelijkheid dat een mens zichzelf kan genezen. Dit is een kans om je leven een positieve impuls te geven die je kan en zal verrassen. De Reconnection doe je maar een keer in je leven en vaker is niet nodig. De uitkomsten zullen niet altijd direct zichtbaar zijn, maar als je een half jaar of langer erna terugkijkt zullen de veranderingen heel duidelijk zichtbaar zijn. Voor anderen zullen de verandering wel direct zichtbaar zijn. Hierover kan ik geen garanties geven over wat er zal gebeuren, alleen dat er wat zal gebeuren. Een Reconnective Healing is om het (on)gemak in je fysiek, emotionele, geestelijke en energetische lichaam op te lossen. Doordat het universum bepaalt wat er gaat gebeuren kan ik geen garanties geven over wat er gaat gebeuren. Er worden maximaal 3 healingen achter elkaar gegeven.

Met een Reconnection wordt je hele blauwdruk gereset en met een reconnective healing worden plekken waar de energie niet optimaal stroomt weer in lijn gebracht. Dit geeft het universum aan en wordt niet gestuurd door de persoon die de behandeling geeft. Dr. Eric Pearl is de man die deze nieuwe energie de hele wereld overbrengt. Hij doet dit middels lezingen en het boek De Reconnection, heel anderen heel jezelf. Deze manier van heling is helemaal zonder poespas. Het kan overal en ten alle tijde. De heler werkt als een soort prisma en gebruikt helemaal niet zijn / haar eigen energie. Je hoeft jezelf helemaal niet te beschermen zoals je nog wel eens ziet bij andere healings.Een van meest inspirerende punten vinden wij, is dat iedereen er voor in aanmerking komt om het te ondergaan of om het zelf te geven. Je hoeft hier niet paranormaal begaafd voor te zijn. Tijdens een reconnective healing of een reconnection wordt je helemaal niet aangeraakt door de persoon die het je geeft. Het kan zijn dat je wel wordt aangeraakt door andere energieën maar dat is per individu verschillend. Let op! Reconnective Healing of een Reconnection hebben niet het doel om reguliere medicatie te vervangen. Het is wel in staat om genezingsprocessen op spectaculaire wijze te versnellen, bevorderen of te verzachten.

Aanbieding: Als u zich in één keer aanmeldt voor een Reconnective Healing en een Reconnection krijgt u het boek van dr Eric Pearl er gratis bij.

Mocht u hierover vragen hebben of één van de twee behandelingen willen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.